Mijn verhaal

 Ik ben Femke. 47 jaar , moeder van 3 prachtige kinderen, echtgenote  van een geweldige kerel. Ik houd van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Ik ben dol op dieren. Ik loop niet met de meute mee. Ik snotter wel mee met iedere jankfilm. Ik hou van het leven, gezelligheid en van mijn eigen ding doen. Ik heb een goed lopende praktijk / salon die ik onder schooltijd run. Mijn praktijk / salon is ontstaan uit jarenlange ervaring met een slechte huid, afvallen en aankomen. Door deze ervaring met jou te delen , wil ik je graag helpen om er stralend uit te zien, blijvend fit te worden en gezonder te gaan eten & leven.
 
Ik heb nog steeds geen maatje 38. Maar dat is mijn doel ook niet. Ik draag , net zoals de gemiddelde Nederlandse vrouw, maat 42 en ik voel me fit, blij, energiek en ik ben blij met mezelf. Ik heb cliënten die met méér kilo’s blij zijn en die met minder kilo’s blij zijn. Mijn ideale lichaam zit ‘m niet in maatje 36. Maar in een energieke, gezondere en beste versie van mezelf.

Vroeger werd ik als kind nogal eens uitgelachen omdat ik erg dun was. Mager. Deed me echter weinig, want ik kon met mijn dunne lijf hard lopen als de beste. Ik behoorde in mijn tienerjaren tot de top van de atletiekvereniging en op regionaal niveau. Dat bleef helaas niet zo. Als volwassen vrouw veranderde mijn lijf drastisch.  Na 3 zwangerschappen met extreme zwangerschapsmisselijkheid, ging mijn lichaam hamsteren. Resultaat na 3 zwangerschappen : 3 x 12kg erbij…..

Ik heb daarna de fout gemaakt om allerlei crashdiëten te gaan volgen. De één na de ander want ze werkte allemaal maar tijdelijk. Ik kreeg last van allerlei bijwerkingen:

✔Moe tot op het bot
✔Geen energie
✔Niet gezellig
✔Haaruitval
✔Broze nagels
✔Acné , vlekken en droge huid met vette plekken
✔Vreetbuien
✔Honger
✔Moeilijke stoelgang
✔Nergens zin in

Dat moest toch ook anders kunnen ?

Een paar jaar geleden ben ik tegen een internationaal familiebedrijf aangelopen in de Health & Beauty Industry. De producten maakte het begin van een voortdurende verbetering. Ik kreeg direct een aantal prettige bijwerkingen:
🔝Enorm fit
🔝Stikte van de energie
🔝Vrolijk en uitgerust
🔝Volle haardos
🔝Lange sterke nagels
🔝Mijn huid was rustiger, egaal, gehydrateerd en stralend
🔝Geen oncontroleerbare zin in zoetigheid
🔝Geen honger
🔝Ik kon zonder moeite naar het toilet
🔝Een fantastisch humeur en ik kon de wereld aan

Ik vond dat de hele wereld dit moest weten. Tijd om mijn bedrijf uit te breiden. Ik deel nu iedere dag mijn ervaring met mijn cliënten. Door te adviseren en te behandelen. Mijn cliënten én ik zijn erg enthousiast over de resultaten. We hebben veel vetrollen, rimpels, vlekjes, problemen en kwaaltjes vaarwel kunnen zeggen. Ik ben apetrots!  Begrijp me niet verkeerd, ik heb geen wondermiddel. Maar voor mij werkt het perfect. Misschien voor jou óók.

Ik sta altijd open voor de laatste ontwikkelingen en innovatie op het gebied van huidverbetering, gezond en verantwoord eten. Daarom volg ik met grote regelmaat cursussen en trainingen om helemaal up to date te blijven. Zo kan ik mijn cliënten het allerbeste aanbieden.