Voedingssupplementen

Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Met onze voedingssupplementen kan dat. Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken. 

Studies hebben uitgewezen dat  we onderstaande vitaminen dagelijks ONVOLDOENDE binnen krijgen. Deze dienen we zeker aan te vullen met supplementen:

  1. Multi vitaminen ( advies Daily)
  2. Omega3 vetzuren ( advies Artic Sea )
  3. Magnesium (advies Nature Min en Zechsal magnesiumbad )
  4. Vitamine C ( advies Absorbent C)
  5. Vitamine D (advies ImmuBlend )
  6. Vitamine B12 ( advies B12 PLUS)
  7. Selenium ( advies A-Beta-CarE )

 

Neem EERST contact met mij op voor een vrijblijvend advies m.b.t. welke supplementen voor jou geschikt zijn. Na een keuze te hebben gemaakt zijn alle producten te bestellen in mijn praktijk of  via onze Forever Webshop. Uw bestelde artikelen worden via een beveiligde website door Post.NL binnen 1-2 werkdagen bij u bezorgd indien u kiest voor Online bestelling. Uw aangekochte artikelen in mijn salon / praktijk kunt u na overleg ophalen of wij komen bezorgen.