Gewichtsbeheersing

IS HET NIET FRUSTREREND?

Iedere keer als je weer begint met een nieuw dieet, dat je eerst even afvalt en daarna weer alles aankomt…en vaak nog wat méér….

Wil jij ook het volgende zien als je in de spiegel kijkt:

  • Een strakke en platte buik…
  • Een mooie huid…
  • Een gezonde en energieke uitstraling…
  • Een gevoel van trots!
  • Een man / vrouw met zelfvertrouwen!

Dit is allemaal mogelijk ! In mijn praktijk Balans & Beauty by Femke bieden we je diverse methodes aan om succesvol en gezond af te slanken. Diverse methodes?? Ja! Zoveel verschillende mensen , zoveel verschillende oplossingen! We kijken samen wat het beste bij jou past. Wat dan ook het beste programma voor jou blijkt te zijn, ze hebben veel overeenkomsten met elkaar :

  1. Je eet wat je lekker vind
  2. Je probeert eens wat nieuwe recepten
  3. Je kunt gewoon eten met de rest van je gezin
  4. Je krijgt duidelijke richtlijnen op papier
  5. Je eet NORMALE producten

Maar laat ik één ding voorop stellen : wij bieden géén crash- diëten ! Onze aanpak is geheel anders. Het is een aanpak die zeer gemakkelijk is vol te houden. Jij kunt ook afvallen, fit worden of een mooiere huid krijgen! 

Maak NU een afspraak via tel. / whatsApp 06 1078 1442 of mail naar MAIL

*Disclaimer: De auteur heeft zijn uiterste best gedaan om dit programma zo duidelijk mogelijk te publiceren. Toch is het gebruik van dit materiaal geheel op eigen risico. De auteur en de uitgever geven geen garanties voor de inhoud van dit materiaal. De resultaten kunnen per individu verschillen. Ook geeft dit programma geen medisch advies. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je ten alle tijden aan om contact op te nemen met jouw huisarts.