Workshops

Wil jij een gezellige ochtend of middag met vriendinnen? Wil jij méér weten over gezonde voeding, huidverbetering of make up? Zou je Award Winning producten willen uitproberen met professioneel advies? Kom dan  eens een workshop doen bij Beauty by Femke !

Het is leuk, leerzaam en ongelooflijk gezellig: een Huid– en Voeding  of Make-up workshop bij Beauty by Femke! Een 2 uur durende workshop voor dames en heren die heerlijke producten  willen ervaren met professioneel advies en veel gezelligheid.

We starten met een gezonde én lekkere aloe vera cocktail. In een presentatie leggen we de link uit tussen huid en voeding. Je krijgt een huidanalyse en een introductie van alle producten die je kunt gaan gebruiken tijdens de workshop. Er worden gezonde snacks  geserveerd die helemaal in het thema ‘ Schoonheid van binnen uitstralen’ thema passen. Er wordt thee en water geserveerd. Tijdens de workshop krijg je advies m.b.t. de beste huidverzorgingsproducten én voeding voor jouw huidtype. We geven een kleuradvies voor make-up en tijdens iedere workshop wordt een aanbieding op maat gemaakt. Je krijgt een zelfgemaakt receptenboekje mee naar huis zodat je al het lekkers uit de workshop ook thuis kunt maken.! € 25,00 p.p.

Tijdens deze workshop maak je gebruik van ALLE producten mbt het thema. Denk aan : make-up van #MINTENZ, cremes en lotions van #Forever en #Zechsal en #Chi. Raak je zó enthousiast over de producten, dan mag je deze met een leuke korting direct aanschaffen.

Ik geef 1-1 workshops om zo absolute aandacht te geven.

Maar met een groepje is ook gezellig. Dan is het maximum aantal deelnemers 4. OP die manier kan ik persoonlijke aandacht en kwaliteit garanderen.

Kinderfeestjes: Maskertjes, cremes, gezichtsmassages, make-up, nagels lakken, voetenbadjes, manicures enz! Heerlijke meidenmiddag. Inclusief: onbeperkt ranja, snacks en een goodiebag! Vraag naar de mogelijkheden. Ik kan alles personaliseren.

Om een datum af te spreken , neem contact met ons op via telefoonnummer :  06 10781442 of 0413 319101 en vraag naar Femke. Een mail mag je sturen naar : beautybyfemke@ziggo.nl of naar vanzetten1@ziggo.nl