Fruitzuur peeling

Fruitzuur Behandeling : De sleutel tot een gezonde, stralende huid.

Er stralend uitzien en jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”.

De fruitzuur behandeling van Beauty by Femke  is een milde, maar intensieve manier van peelen, ook wel fruitzuur- peeling genoemd. In dit geval wordt de peeling gedaan met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense diepwerking heeft en een groot bereik in de huid.

De behandeling bestaat uit drie belangrijke stappen; het aanbrengen van het fruitzuur, ,het nabehandelen met het serum én het onderhouden wat u thuis doet. Het serum zorgt ervoor dat de gevoelige huid na de intensieve behandeling extra energie krijgt zodat het de huid verzacht en kalmeert zich sneller hersteld.

Als het fruitzuur op de huid is aangebracht kan dit een prikkelend, brandend of jeukend gevoel geven.

Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurverband ( 1x per week  6 weken aansluitend ) ondergaan worden. Bestaat uitReinigen, lotion, glycopeel, neutraliseren, neutraliseren, gelmasker, serum en monstertje spf  voor thuis.  Reserveer je een kuur van 6x dan krijgt u een bijzonder mooie korting.

Wat is de functie van een fruitzuur peeling?

In algemene zin zorgen fruitzuren ervoor dat de structuur van de huid verbeterd wordt. De huid wordt elastisch en is beter in staat om vocht vast te houden. Fruitzuur is een hele goede moisturizer. Het verweekt dode huidcellen in de opperhuid waardoor de huidstofwisseling verbetert. De lederhuid wordt van binnenuit verdikt, waardoor rimpeltjes vervagen en de huid er jonger uit gaat zien. De huid wordt als het ware verdikt door nieuw collageen vorming en oud collageen wordt versoepeld.

De behandeling met de fruitzuurpeeling

Beauty by Femke heeft gekozen voor een lagere én een hogere concentratie van fruitzuur voor de salonbehandeling, zodat ook zelfs de meest gevoelige huid de behandeling kan ondergaan. Voor thuisgebruik en belangrijk onderhoud is er een heerlijke lotion met fruitzuren : de R3 Factor..

Een fruitzuurbehandeling mag niet worden toegepast bij: een actieve vorm van herpes, slechte wondgenezing zoals bij suikerziekte.