Pangafilet met groenten uit oven

Femke’s pangafilet uit de oven met bloemkool

Ingrediënten groenteschotel:

1/2  krop Bloemkool, 3-4  (tros)tomaten, 1/4 courgette, 4 sjalotjes, 2 teentjes grof gesneden knoflook. Zout , peper, olijfolie

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de bloemkool in mooie trosjes. Snijd de courgette in plakken van 1cm en halveer ze. Pel en snijd de sjalotjes door vieren. Pel en snijd de knoflook en grove stukken. Tomaten laten we heel. Verdeel alles in een ovenschotel en sprenkel er ruim wat olijfolie overheen. Afmaken met zout en peper naar smaak.

Zet in de oven. +/- 40 minuten. LET OP : na 20 minuten voegen we de visschotel toe!

Visschotel:

Ingrediënten visschotel: 2 ontdooide pangafilets , 4 cherrytomaatjes rood + oranje, 2 grof gesneden knoflookteentjes, Oregano, zout, peper, olijfolie

Leg de pangafilets in de schotel/schaal. Voeg de gehalveerde cherrytomaatjes toe en de knoflook. Besprenkel met olijfolie en maak af met oregano, zout en peper naar smaak. Voeg de visschotel toe aan de groenteschotel in de oven na 20 minuten.

Smullen !!