Gevulde tomaat

Wat heb je nodig voor 4 personen:

4 vleestomaten, half bakje kastanje champignons, 1 stengel bleekselderij, 2 teentjes knoflook, 2 gekleurde wortels ( geel en bijv paars of oranje) , 1 courgette, 2 rode uien, 1 gele of oranje paprika, 1 blik passata (tomatensaus basic) , 1 zakje mini mozzarella, 300 gram biologisch rundergehakt, gedroogde basilicum, oreganokruiden, reepjes ijsbergsla , zout en peper, olijfolie.

Hoe ga je te werk:

Zet de oven aan op 180 graden.  Fruit de gesneden knoflook in de olijfolie. Voeg klein gehakte uien toe. Laat zachtjes fruiten. Intussen met bij. Nicer Dicer ( snij-apparaatje) alle resteren groenten zeer klein hakken. Vervolgens de wortels toevoegen en daarna het gehakt mee rullen. Selderij, paprika, champignons toevoegen. Als laatste de courgetteblokjes toevoegen. Alles gaar laten worden. Maak het blik passata open en voeg toe. Kruiden toevoegen. Goed omroeren. Snijd de kop van de vleestomaat af en hol ‘m uit. Voeg het baksel toe er aftoppen met 4 mozzarellabolletjes. 15 minuten in de oven en….SMAKELIJK! Garneren met ijsbergsla.