CHI: gevoelige huid

Chi Essential Cosmetics is een hoogwaardige huidverzorgingslijn. Speciaal voor deze lijn heeft Chi 100% natuurlijke producten gecombineerd en dat heeft geleid tot prachtige, effectieve huidverzorgingsproducten.

Bij Beauty by Femke bieden we 4 verschillende lijnen aan:  A Touch of Roses, A Touch of Lavender of A Touch of Happiness en A Touch of Wood. Alle verzorgingslijnen hebben een krachtige werking. De producten voldoen aan onze verwachtingen en de hoge eisen die we aan natuurlijke huidverzorgingsproducten stellen. Als je eenmaal een gezichtsbehandeling hebt gehad met CHI, dan wil je niet anders meer.

gezichtsbehandeling CHI

1.A Touch of Happiness

Deze zachte en milde compositie is een feest voor lichaam en geest door de combinatie van sinaasappel, mandarijn, benzoë en vanille. De heerlijke frisse en zoete geur van sinaasappel en mandarijn heeft aan de ene kant een opwekkend en vrolijk makend effect en aan de andere kant een verwarmend (door het vleugje vanille) en ontspannend effect. Ideaal voor zowel ’s ochtends als ’s avonds! Op de huid zijn de producten verzachtend, verzorgend en regenererend.

Etherische oliën: Citrus sinensis, Citrus reticulata var. ‘mandarin’, Styrax benzoin, Vanilla planifolia CO2
Resultaten: Activerend en rustgevend
Geurbeleving: Verfrissende en zoete ontspanning
Speciaal voor: Jonge huid en vette huid

2. A Touch of Lavender

Lavendel is van alle essentiële oliën de meest gebruikte geur. De olie staat bekend om haar balanserend effect op lichaam en geest. Lavendel wordt binnen de aromatherapie gezien als de meest veelzijdige essentiële olie en geeft bij vele kwaaltjes een positief effect.

Lavendel bezit huidherstellende eigenschappen en is zeer verzachtend en verzorgend voor de huid. Naast de heerlijke bloemige en kruidige geur, is lavendel een ideaal huidverzorgingsproduct dat goed is in te zetten bij puistjes en een vette huid. Zeer geschikt voor de gevoelige huid!

Etherische olie: Lavendula Angustifolia
Resultaten: Kalmerend en huidherstellend
Geurbeleving: Balancerend voor lichaam en geest
Speciaal voor: Jonge huid, vette huid en probleemhuid

3.A Touch of Roses

De roos is verbonden met Venus en is het symbool van schoonheid en liefde. Haar perfecte schoonheid met de zoete en delicate geur heeft vele mensen al sinds de oudheid verleid en in extase gebracht. Rozenolie heeft vele eigenschappen. De olie werkt kalmerend en geeft een gevoel van harmonie en warmte. Op de huid heeft deze Bulgaarse rozenolie een zeer verzorgende en regenererende werking. Rozenolie verbetert de huidtextuur, waardoor de huid er gladder, zachter en jonger uit gaat zien! Door haar zachtheid is rozenolie ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Etherische olie: Rosa Damascena
Resultaten: Anti-aging, regenererend en zeer verzachtend
Geurbeleving: Een gevoel van harmonie en warmte
Speciaal voor: Gevoelige huid en rijpere huid

De producten in deze 3 lijnen bevatten 100% natuurlijke ingrediënten.

 • Vette plantenoliën
 • Hydrolaten
 • Etherische oliën
 • Leemsoorten
 • Edelsteenelixer
 • Natuurzouten

4.A Touch of Wood

Sandelhout, ho-hout en cederhout werken in goede harmonie samen om de huid en de geest stabiliteit, balans en meer energie te geven. De warme en omhullende houtoliën brengen je in evenwicht en helpen om te aarden. De producten zijn geschikt voor elk huidtype. De oliën werken verzachtend, hydraterend en kalmerend. De geur en eigenschappen van deze producten maken de lijn ook zeer geschikt voor de mannenhuid. Kom tot jezelf en geniet van een buitengewone huidverzorging: A Touch of Wood!

Etherische oliën: Cinnamomum camphora L. sieb, Cedrus atlantica, Santalum album
Resultaten: Balancerend, verzachtend en kalmerend
Geurbeleving: Aardend en geeft nieuwe energie
Speciaal voor: Droge huid

 Voor een verbluffend resultaat heb je slechts een klein beetje van de producten nodig.

Waarom kiezen voor Chi Essentials Cosmetics

 • Echt 100% natuur zuivere huidverzorging.
 • Biologisch gecertificeerde ingrediënten.
 • Geen synthetische toevoegingen of conserveringsmiddelen.
 • Geurbeleving en ontspanning.
 • Geschikt voor alle huidtype.
 • Huidverzorgend en huidverbeterend.