Vóór de zomer Slank Programma

Slank voordat de zomer begint!

Mijn doel van het programma is meer bewegen en weer extra aandacht aan mijn voeding geven zodat ik mij vol energie voel en blij ben met mijn lijf. Start: iedere 2 weken. Doe jij ook mee? 

Wat houdt mijn #slankprogramma in? Dat kun je hier lezen.   Ik heb 3 programma’s waaruit we een keuze kunnen maken. We kijken samen wat het beste bij jou past! Welk programma je ook kiest, je krijgt schema’s , weekmenu’s, recepten, tips & advies !

Een aantal weken geleden heb ik een goede start gemaakt met de c9. Nu ga ik het doorpakken natuurlijk. Wat puntjes op de ‘i ‘ zetten.

En dus, ga ik, liefst samen met jou,  mijn #slankprogramma volgen om de komende 2 weken te werken aan mijn #slankprogramma lijf. Natuurlijk is het voor iedereen anders hoe een #slankprogramma lijf voelt en eruit ziet, maar ik wil mezelf én jou uitdagen om een aantal dingen te doen om fit en fruitig de zomer in te gaan. Doe je ook mee?   Voor meer informatie kun je terecht bij Femke : tel. 0610781442 of 0413 319101, en via email: beautybyfemke@ziggo.nl