C9

Wil jij  je beter voelen en er beter uitzien? 

Zou jij weer in die broek willen passen die nu te strak zit? Doe dan het 9-daagse cleansingsprogramma ‘C9′ ! Op basis van natuurlijke ingrediënten,
Dit korte programma is geschikt voor alle mannen en vrouwen die zich (nog) fitter willen voelen en er (nog) beter uit willen zien. Bij Ikwilbalans.nu – Beauty by Femke krijg je 9 dagen persoonlijke begeleiding tijdens de C9.
Tijdens het volgen van de C9 kun je gewoon blijven werken, eten , sporten en je andere dagelijkse dingen blijven doen. Dit is géén crashdieet ! En zeker géén hongerdieet.

Wat en hoe ? Door voeding, medicijnen, verzorgingsproducten die we gebruiken en de lucht die we inademen krijgen we ongemerkt veel stoffen binnen die ons lichaam niet goed kan verwerken. Hierdoor ontstaan er veel afvalstoffen in ons lichaam, met name in de darmen. Afvallen en regelmatig sporten zorgt er voor dat we veel afvalstoffen produceren. Als we afvalstoffen niet snel genoeg kunnen verwerken, hopen ze zich op in het lichaam en dit leidt tot verzuring. Verzuring zorgt voor lichamelijk ongemak. Dat begint vaak met onverklaarbare pijntjes, slechte weerstand, overgewicht, blessure gevoeligheid, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, slechte huid, slapeloosheid. Allemaal tekenen dat je lichaam niet in balans is. Indien verzuring te lang aanhoudt kan dit leiden tot allergieën, voedsel- intolerantie en ontstekingen met alle gevolgen van dien.

Het principe van de C9 is je lichaam cleansen. Het doel is je lichaam als het ware terug te brengen naar “de fabrieksinstelling”.  Je darmflora op pijl brengen en je immuunsysteem een boost geven. C9 is geen hongerprogramma. Je eet meteen vanaf dag 1 ! “Forever Living en Ikwilbalans.nu-Beauty by Femke onderschrijven het belang van een gezonde leefstijl met gevarieerde evenwichtige voeding.”

Vastgestelde verkoopadviesprijs, waarbij is inbegrepen : een intakegesprek met daarin uitleg over de C9, meten en wegen én na 9 dagen een evaluatiegesprek, meten en wegen.

Bekijk onderstaand filmpje waarin ik vertel over de C9:

Om direct naar de webwinkel te gaan klik op deze link : Forever Webshop

Alle producten zijn te bestellen via onze Forever Webshop. Uw bestelde artikelen worden via een beveiligde website door Post.NL binnen 1-2 werkdagen bij u bezorgd.