Aloe Vera info

Forever Aloe Vera wordt verbouwd op onze plantages in de Dominicaanse Republiek en Texas. Forever Aloë is zorgvuldig geteeld en gecultiveerd, gegarandeerd de hoogste plantkwaliteit.

Aloë verwijst als het beste geschenk van de natuur door de bewezen gezondheidsvoordelen afkomstig van de gel uit de binnenkant van de bladeren. Het met zorg telen van Aloë in het best mogelijke klimaat garandeert dat u de beste producten krijgt die er te vinden zijn. Van plant, naar product naar u!

Forever is de marktleider op het gebied van producten met de hoogst mogelijke concentratie van Aloë Vera.

De pure gestabiliseerde Aloë Vera Gel ( sap met vruchtvlees )  bevat 200 (!) verschillende bouwstoffen, waaronder 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitaminen. Deze bieden een perfecte aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

De Aloë Vera plant bezit eigenschappen die de immuniteit kunnen verhogen,  de spijsvertering kunnen stimuleren, het immuunsysteem kunnen ondersteunen, stressgevoeligheid kunnen verminderen en een extra energiek kunnen gevoel bezorgen. Aloë Vera is een weldaad voor je huid en haar.

Ons vertrouwen in onze producten is zo groot dat we u een 30 dagen volledige niet-goed-geld-terug-garantie bieden.

 Let op!
Veel producten met aloë vera die op de markt worden aangeboden, maken voornamelijk gebruik van de goede naam van aloë vera. De hoeveelheid aloë vera is meestal te laag om echt effect te hebben.