Wat moet ik kiezen?

In de reclamewereld wordt je compleet suf gemept met allemaal filmpjes en advertenties over afvalprogramma’s en afslankproducten. Hoe harder ze schreeuwen, hoe meer kilo’s dat je kwijt zou raken. Heb je wel eens ooit naar de TV gekeken als ze zendtijd op moeten vullen met die OH MY GOD reclames die zo AMAZING zijn?? 10kg afvallen in een week tijd! Oh man, wat zouden we graag willen dat dit écht zou kunnen…. Maar de realiteit is natuurlijk anders. Er is zo veel aanbod. Zo veel methodes, zo veel producten. Wat moet je kiezen?? Afvallen doe je niet door alleen maar een pot met pillen op te eten en verder lekker het hele weekend te Netflixen. Nee. Afvallen kost tijd. Afvallen vergt inzet. Afvallen is niet altijd makkelijk.

Bij de drogist koop je een pot shake die er mooi uit ziet. Zo eentje die je vaak op tv hebt gezien. Die beloftes op de voorzijde zet. Die goedkoop is , maar die helaas stiekem uit rotzooi bestaat. En dan? Je gaat naar huis en dan moet je het helemaal ZELF doen. En dan lukt het wéér niet. Wat kan je beter doen?

Kies voor een ervaringsdeskundige die er iedere week voor je is. In een persoonlijk gesprek met advies. Kies voor een coach die naar je luistert. Die niet mee gaat in je excuses. Die alle smoesjes al kent. Die jou weer motiveert. Die jou een spiegel voorhoud. Zodat afvallen wél lukt!

Afslanken bij Femke kan heel leuk zijn! Hoe maken wij bij Beauty by Femke het afslanken in de échte wereld een stukje aangenamer ?

Door realistische doelen te stellen
Door je te motiveren
Door je te leren dat je tevreden mag zijn met jezelf
Door je te laten realiseren dat je trots mag zijn op jezelf
Door je te helpen d.m.v. weekmenu’s , recepten en artikelen over gedragsverandering
Door jou Stok Achter De Deur te zijn
Door je te belonen als het goed gaat
Door je op te beuren als het even tegen zit

Want weet je: samen komen we er wél !

Liefs, Femke